Software

Integratie met Muis Software

De eerste integratie is een feit. SiPortal integreert naadloos met iMuis Online. Voor een case bij onze klant Solid Partners, hebben wij er voor gezorgd dat de CRM-module binnen het portaal leidend is geworden voor debiteur- en crediteur gegevens in iMuis.

Deze twee-weg koppeling zorgt er in eerste instantie voor dat er gegevens binnen het portaal kunnen worden aangevuld volgens stamtabellen in iMuis. Het selecteren van bijvoorbeeld de betalingsconditie is benodigd om in iMuis een debiteur of crediteur aan te maken. Op deze manier is dit vanuit het portaal te wijzigen met de in iMuis ingerichte waardes.

Wanneer de relatie vanuit de CRM-module van het portaal wordt doorgezet naar iMuis, zal iMuis een debiteuren/crediteuren nummer genereren en teruggeven. De gegenereerde waarde wordt in het portaal weergegeven zodra deze beschikbaar is gesteld door iMuis.

De modules zijn als standaard modules ontwikkeld en direct voor u beschikbaar. Benieuwd hoe dat werkt en er uit ziet? Wij komen graag bij u langs om te laten zien hoe het werkt en wat dit voor uw organisatie kan betekenen.