ProjectenSoftware

Eerste maatwerk module online voor Solid Partners

Solid Partners is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Cloud, ICT beveiliging, Infrastructuur en Communicatie. Sinds haar oprichting in 2001 maakt Solid Partners al gebruik van op maat geschreven software. “Dit geeft onze organisatie de mogelijkheid om onze dienstverlening veel beter op maat te kunnen aanbieden richting onze klanten en het scheelt veel (administratieve) handelingen. Dat laatste zorgt voor minder fouten en minder administratieve overlast op de organisatie. Hierdoor kunnen onze medewerkers zich maximaal met hun inhoudelijke werkzaamheden bezig houden.”, aldus Herbert Voordes, Algemeen directeur van Solid Partners.

Gezien de huidige software (welke jarenlang goed heeft dienst gedaan) al weer verouderd was, wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw systeem. Het bouwen van het systeem gaat modulair en wordt ook per module vrij gegeven (zogeheten “Continuous Development / Continuous Deployment”). Zo is momenteel de CRM al gereed voor gebruik. Terwijl de CRM module wordt gevuld met de juiste data, wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe module om de contract registratie in onder te kunnen brengen.

Om alle processen onder te brengen in deze nieuwe omgeving, staan de volgende modules op de planning om te worden ontwikkeld:
– Offerte module
– Werkorder module
– Planning module
– Klantportaal
– Diverse koppelingen met externe systemen om inrichting, monitoring, back-up etc. van klantomgevingen centraal te kunnen beheren.
– Mobiele versie (IOS en Android), zodat medewerkers en klanten hun data overal kunnen gebruiken.

De modules zijn allemaal los van elkaar te gebruiken en te koppelen aan reeds bestaande omgevingen van klanten. Zo kan er gebruik worden gemaakt van de “Werkorder module”, maar kunnen de benodigde klant en artikel gegevens aan de bestaande systemen van de klant worden gekoppeld. Hiermee betaalt de klant ook alleen maar voor de modules die men nodig heeft en niet voor modules welke niet worden gebruikt.
De software wordt als een SAAS oplossing aangeboden, wat betekend dat er niet hoeft te worden geïnvesteerd in een serverpark en dat onderhoud en back-up ook voor de klant worden geregeld.

Is uw interesse gewekt, mocht u een demo willen zien van de reeds bestaande omgeving of weten wat er voor u op maat kan worden gerealiseerd, neemt u dan gerust contact met ons op.