Geen categorie

Vacature: Front-end Developer (per direct!)

Sibat is inmiddels al meer dan 1 jaar actief binnen de markt voor software ontwikkeling en dienstverlening zoals; procesanalyse, architectuur, BPM, technische integraties, koppelingen en nog veel meer. Sibat is een initiatief van Herbert Voordes & Frans Koning die samen al meer dan 30 jaar ervaring hebben in softwareontwikkeling en onderwijsautomatisering. Sibat staat voor kwalitatief hoogstaande software.

Naast consultancy opdrachten is Sibat vanaf het begin ook bezig met het ontwikkelen van een standaard softwaresysteem. Dit microservices-software systeem wordt door een focus-team ontwikkeld en onderhouden, en Sibat wil dit team graag uitbreiden met enthousiaste en leergierige software ontwikkelaars.

Jouw profiel
Als junior/medior front-end developer word je onderdeel van een enthousiast team. Dit team gaat zich richten op het onderhouden, verder uitbouwen en optimaliseren van de software. We zoeken voor dit team front-end developers die ontwikkelen binnen JavaScript/TypeScript, VueJS/Angular/React en communiceren met een back-end laag middels JSON webservices.

De Functie
We werken aan de realisatie van een totaal nieuw en modern ICT-landschap. Als developer speel je een centrale rol in het onderhouden, bouwen en analyseren van de software.

Als front-end developer ben je (mede-)verantwoordelijk voor de performance, ontwikkeling en veiligheid van de applicatie. Je bent kritisch, leergierig en gedreven. Het spreekt voor zich dat je nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt.

Als Front-end Developer:

 • werk je binnen een agile ontwikkelteam. Daarbij wordt gewerkt in kwalitatief goed opgestelde sprints;
 • ben je (mede-)verantwoordelijk voor het behoud en de ontwikkeling van de kwaliteit van de applicatie;
 • heb je een belangrijke stem bij het bepalen van technische oplossingen voor functionele vraagstukken;
 • werk je met microservices en container technologie.


Werkzaamheden
Momenteel werkt Sibat aan de ontwikkeling van een nieuwe standaard software applicatie (business) en verzorgt Sibat consultancy voor verschillende bedrijven en instellingen. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het bouwen van standaard en maatwerk software en bijbehorende koppelingen. Samen ben je met het team verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelproces van functioneel ontwerp tot realisatie en beheer. Wij verwachten daarbij natuurlijk ook het een en ander van jou: goede communicatieve vaardigheden, assertiviteit, enthousiasme, pro-activiteit, oplossingsgericht, meedenkendheid en focus op kwaliteit. Daarnaast zou het ideaal zijn als je de volgende kwaliteiten in huis hebt:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • enkele jaren ervaring met het bouwen van software;
 • Kennis van HTML, CSS, JavaScript/Typescript, Linux, UX;
 • Kennis van JSON – webservices, VeuJS/Angular/React
 • Kennis van en ervaring met NodeJS/NPM 
 • Kennis van en ervaring met Docker containers is een pré

Kwaliteiten

 • Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Je bent enthousiast en neemt een proactieve rol in.
 • Je hebt uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van JavaScript en andere front-end technieken
 • Je bent analytisch en oplossingsgericht en in staat om zelfstandig functionele eisen te vertalen naar een technische oplossing die voldoet aan alle eisen.
 • Je bent een teamplayer die ook uitstekend zelfstandig kan werken en prioriteiten kan stellen.

Werken als front-end developer bij Sibat betekent een uitdagende positie in een groeiende en opbouwende organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Wij zullen jou een marktconform salaris bieden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. reiskostenvergoeding en uitzicht op vast dienstverband.

Fun
Naast het werk vinden wij ontspanning ook heel belangrijk. Wij hebben regelmatig gezellige

personeelsuitjes. Elk jaar een gezellig kerstdiner en elke vrijdagmiddag vanaf 4 uur een gezellige borrel in de bar. Gezellig met het team de week afsluiten onder het genot van een drankje of een potje darten!

Goed om te weten…
Een referentiecheck zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Sibat vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt. Jouw gegevens worden bewaard tijdens de sollicitatieprocedure, daarna zullen deze verwijderd worden.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan met je CV met je motivatie naar [email protected] of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Frans Koning: +31 (0) 85 792 11 77 of + 31 (0) 6 24 86 42 17.

Werving- en selectiebureau? Sibat doet alleen zaken met kandidaten op persoonlijke titel. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.