Projecten

Standaard modules en maatwerk software voor Solid Partners BV

Maatwerk als standaard modules – Deel 1

Al 18 jaar automatiseert Solid Partners haar klanten op het gebied van Hosting, Cloud en kantoorautomatisering. Om de interne processen van Solid Partners beter te stroomlijnen, heeft Sibat een analyse van deze processen gedaan en wordt er aan de hand deze analyses een software omgeving gerealiseerd om de processen te optimaliseren en te automatiseren waar dat mogelijk is. Zo hebben de medewerkers van Solid Partners meer tijd voor de ondersteuning van haar klanten.

De modules welke Sibat gerealiseerd heeft voor Solid Partners zijn gekoppeld aan reeds bestaande systemen.

Microsoft Office 365 (SSO Login)
Voor de login en validatie van de gebruikers (Single Sign On) bestaat er een koppeling naar Microsoft Office 365. Hierdoor hoeven gebruikers van de software niet nogmaals in te loggen (en een extra wachtwoord te onthouden), maar wordt de authenticatie automatisch bij Microsoft Office 365 voltooid. Nadat de gebruiker voor de eerste keer de applicatie heeft gebruikt, richt de beheerder de rechten van de gebruiker in. De rechtenstructuur binnen de applicatie kan door zijn hoge mate van detail en aanpasbaarheid 1 op 1 conform de wensen van de organisatie worden ingericht. Indien meerdere gebruikers dezelfde rechten moeten krijgen, dan kan men de rechten in een rollen structuur onderbrengen en de gebruikers aan de betreffende rollen koppelen.

API naar iMuis online boekhouden
De SiCRM module waarin alle relaties en contactpersonen worden bijgehouden synchroniseert al deze (klant) gegevens realtime met het financiƫle systeem iMuis. Zo worden klanten en al hun gegevens vanuit 1 systeem beheerd. Dit verkleint de kans op fouten en geeft de mogelijkheid de klantgegevens in de overige modules van Sibat te gebruiken. Denk hierbij aan een klant portaal waarop ook de openstaande (en betaalde) facturen voor de klanten inzichtelijk kunnen worden gemaakt, om maar een voorbeeld te noemen.

De module SiCRM is als een losstaande module af te nemen. Het vormt de bron voor het beheren van relaties en contacten en kan worden gekoppeld met elk gewenst systeem.